Χωρος κινητικης αποκαταστασης-θεραπευτικής άσκησης

Κατάλληλα εξοπλισμένο με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο τομέα της θεραπευτικής άσκησης και της αποκατάστασης, ο χώρος άσκησης μας καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα:
* Ο χώρος μας είναι εφοδιασμένος με τα κορυφαία όργανα γυμναστικής KEISER, XEBEX, VICORE, POLAR, AEROBIS και KETTLER καθώς και μια άφθονη και ποικίλη σειρά από ελεύθερα βάρη.
* Στον όμορφο και μοντέρνα σχεδιασμένο χώρο μας θα βρείτε εργομετρικά μηχανήματα αερόβιας άσκησης, όπου η αερόβια άσκηση γίνεται ευχάριστα.
* Στην αίθουσα μας υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής άσκησης μέσω διάφορων προγραμμάτων που αρμόζουν στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.
* Στο χώρο μας εφαρμόζονται, κατά περίπτωση, προγράμματα θεραπευτικής άσκησης με στόχο την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση του ασθενούς και την απρόσκοπτη επανένταξη του στις καθημερινές δραστηριότητες.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας (αποκατάσταση μετά από τραυματισμό ή/και νόσο, πρόληψη καρδιοαναπνευστικής-μυοσκελετικής αλλά και γενικότερης σωματικής υγείας, διόρθωση εμβιομηχανικών αποκλίσεων, βελτίωση φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωση, αύξηση αερόβιας αντοχής, αδυνάτισμα, βελτίωση ελαστικότητας και ισορροπίας, ανακούφιση από το στρες ή ψυχική ανάταση) το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας διαθέτει μία τεράστια γκάμα από αερόβια και δυναμικά προγράμματα για όλους ανεξερέτου ηλικίας, φύλου, παθολογίας, επιπέδου φυσικής κατάστασης.